Basiscursus Vedic art

Kaart niet beschikbaar

Datum
01/04/2023
10:00 - 16:00

Basiscursus Vedic art
Adresse
Houthulst
Mosselstraat 7
Houthulst

Aan een zaadje moet je niet vertellen wat het moet worden. Alles wat het moet weten zit in het zaadje. Zo is dat ook bij jou. Kijk maar naar de natuur. Alles groeit van binnen naar buiten, niet andersom.
Daar gaat Vedic art om. Over herinneren hoe jij creëert op je spontane, heel eigen en natuurlijke manier. Je creëert met de kennis die je in jezelf kan vinden.
Je hebt helemaal geen ervaring met schilderen nodig om deel te nemen! De cursus gaat je handvaatjes geven om de kennis die je nodig hebt in jezelf te vinden. De principes van Vedic art hebben de kracht om het potentieel in je wakker te maken. Inspirerende voorstellen tot schilderen gaan je prikkelen om de parels binnen in je te ontdekken en die naar buiten te brengen.
Vedic art is een creatieve manier:
  • Om op een ontspannen en natuurlijke manier dichter bij jezelf te komen.
  • om nog meer van jezelf te ontdekken
  • Om te ervaren waar je een sprankeling van krijgt en spontaan van gaat stralen
  • Om je creatieve juices te laten stromen in kunst en in leven
Prijs : 300 euro
Inschrijven: vedicevelien@gmail.com
5 dagen basiscursus: 1/4, 15/4, 7/5, 13/5 en 3/6
De methode bestaat uit 17 principes die je handvaatjes geven naar de kennis in jezelf. Bij elk principe ga je creatief aan de slag en je reflecteert. De methode is ontwikkeld door de Zweed Curt Källman en is gebaseerd op de Veda’s, een oude Indische wijsheid over de kennis van het leven. Je creëert eerst op papier en daarna in het leven.
Op die manier versmelten kunst en leven tot de kunst van het leven.
“ Je wordt meer bewust van jezelf en op hetzelfde moment zal je het gehele proces van creatie ervaren. Kunst en leven versmelten tot de kunst van het leven…en dat is Vedic art.”
Curt Källman (grondlegger van de Vedic art methode).