Kennismakingsdag Basiscursus Vedic Art – Bewustwording door schilderen.

Kaart niet beschikbaar

Datum
08/05/2023
10:00 - 16:00

Kennismakingsdag Basiscursus Vedic Art - Bewustwording door schilderen.
Adresse
Paal-Beringen
Oelenstraat 19
Paal-Beringen

Wil je groeien in zelfbewustzijn en dit op een creatieve manier? Wil je meer van jezelf ontdekken en meer flow in je leven brengen? Dan is dit het cadeautje aan jezelf!

Op deze dag kan je proeven en ervaren hoe het is om jezelf alle vrijheid te geven om werkelijk jezelf te ontdekken en uiten. Je maakt alvast kennis met de eerste 4 van de 17 Vedische principes.

De Vedic Art opleiding is immers geen schildercursus waarin techniek centraal staat. Wel mag je je helemaal focussen op jezelf en jouw persoonlijke bewustwordingsproces. Met deze vrije artistieke methode en aan de hand van 17 Vedische principes bevorder je je creativiteit en je persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Je komt via het schilderen heel dicht bij jezelf: je maakt verbinding met je innerlijke bronnen en je kan ze concreet gebruiken in je leven.

Iedereen volgt de cursus op zijn niveau en werkt op zijn eigen tempo. Alle “moeten” mag losgelaten worden om “jezelf te ont-moeten”. Je mag experimenteren, onderzoeken en jezelf helemaal uiten, in alle rust en veiligheid. We gaan geen werken beoordelen of vergelijken; we gaan ieder in ons eigen proces stappen en ervaren.

Je hoeft helemaal niet te kunnen schilderen om deze cursus te volgen. Iedereen is welkom!

Spreekt deze manier van persoonlijke groei je aan?

Praktisch

  • Data: 8/5/23
  • Van 10.00u tem 16.00u.
  • Prijs: 65€ per persoon. Indien je besluit de gehele opleiding (5 dagen) in mei/juni te volgen, wordt het bedrag van 65 euro in mindering gebracht van het totaal bedrag.
  • Inclusief koekjes, water, koffie en thee. Lunch, zelf te voorzien opdat ieder volgens zijn eigen ritme in het creatieve proces kan duiken.
  • Geen ervaring vereist.

 

Inschrijven kan via 0468/30.22.79. of mail naar info@coachenflow.be.

Heb je interesse en past de datum je niet, neem dan zeker ook contact op om andere data te bespreken.

 

https://www.coachenflow.be/aanbod/vedic-art/

 

Hartelijke groeten,

Inge