Kennismakingsdag Vedic art

Kaart niet beschikbaar

Datum
17/03/2023
10:00 - 16:00

Kennismakingsdag Vedic art
Adresse
Hoeve wabi sabi
Provinciebaan 59
Staden

Hoe zou je schilderen, als je helemaal jezelf mocht zijn? Als je handen gewoon de impulsen van je hart zouden mogen volgen? Zou laten ontstaan wat wil ontstaan en dat helemaal ok zou zijn? Alle kennis om te schilderen in jezelf zou vinden? Door te schilderen heel dicht bij jezelf zou komen?
Voel je welkom als je wil ervaren hoe je je losse, onbevangen jij alle ruimte kan geven met Vedic art. Je maakt kennis met de eerste 4 van de 17 principes.
Je hebt helemaal geen ervaring met schilderen nodig om deel te nemen! De cursus gaat je handvaatjes geven om de kennis die je nodig hebt in jezelf te vinden. De principes van Vedic art hebben de kracht om het potentieel in je wakker te maken. Inspirerende voorstellen tot schilderen gaan je prikkelen om de parels binnen in je te ontdekken en die naar buiten te brengen.
Je zal rust, vrijheid en veiligheid ervaren om je op jouw unieke manier te uiten. Om alles wat zogezegd moet los te laten. Te onderzoeken en te experimenteren hoe je heel dicht bij jezelf komt. Er worden geen werken vergeleken of beoordeeld. Het resultaat is niet belangrijk, het gaat om wat jij beleefd terwijl je het werk maakt.
Vedic art is iets voor jou als je:
  •  meer rust in je hoofd wil
  • nog meer van jezelf wil ontdekken
  • meer vanuit flow wil creëren en leven
  • door de kunst van het leven wil weten wat echt belangrijk voor jou is
Het unieke aan Vedic art is dat het een natuurlijke manier van kunst maken, creativiteit wekken en groeien in bewustzijn combineert.
Inschrijven en meer informatie:
https://www.kunstvanhetleven.be/#agenda
of vedicevelien@gmail.com
Prijs 70 euro gebruik van materiaal inbegrepen.