Basiscursus Vedic Art – Herbronnend schilderen

Kaart niet beschikbaar

Datum
27/07/2020 - 01/08/2020
09:45 - 16:00

Basiscursus Vedic Art - Herbronnend schilderen
Adresse
TU’BI – Centrum tot Creatie
Dulft 9a
Heist-op-den-Berg

Basiscursus Vedic Art – TU’BI, Heist-op-den-Berg

Een zomers herbronnen, een reis langsheen de 17 vedische principes als navigatiemap. Gun jezelf het plezier te kunnen schilderen zonder (zelf)oordeel of prestatie en te kunnen ervaren wat deze vrijheid jou brengt.

Meer:

  • Opgelet: in deze week is er geen cursus op vrijdag 30/7, deze laatste dag wordt op zaterdag 1/8 gegeven.
  • Er is gedragen begeleiding met steun waar je het nodig hebt, zonder aan jouw creatief proces te raken.
  • Alle nodige (kwaliteits)materiaal is voor de duur van de cursus beschikbaar tegen een bijdrage van 40€. Goede studiekwaliteit doek is aan inkoopprijs beschikbaar. Wie zelf in materiaal wil voorzien, vindt hiertoe een lijstje op de website. Schildersezel, tafel, planken en stoel zijn voor iedereen voorzien.
  • De locatie is in een groene omgeving gelegen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Indien gewenst kan ik adressen voor overnachting bezorgen.
  • We zorgen dat je veilig kan werken en vertoeven: er wordt telkens slecht een kleine groep deelnemers ingeschreven, er zijn gel en maskertjes( wanneer je er op sommige momenten behoefte aan mocht hebben. Je hebt veel ruimte: in de grote tuin, bij regen een ruim, licht atelier.
  • Bijdrage voor de 5-daagse cursus: 250€ (40€ extra indien materiaal wordt gewenst). Betaling mogelijk tot enkele dagen voorafgaand aan de cursus, er wordt momenteel geen voorschot gevraagd.
  • Indien er nog plaats vrij is kunnen er voor wie reeds eerder een Vedic Art cursus volgde ook  losse dagen worden opgenomen. Ik kan dit pas op de vrijdag vooraf bevestigen. Stel alvast jouw vraag…

Contact  –  vragen  –  inschrijven:

0498 044347            info@tubi.be          http://www.tubi.be

Benieuwd jou te leren kennen,  Ann  ( Vedic Art teacher, beeldend kunstenaar, coach)