Vedic Art – Basiscursus – Herbronnend schilderen

Kaart niet beschikbaar

Datum
20/07/2020 - 24/07/2020
09:45 - 16:00

Vedic Art - Basiscursus  - Herbronnend schilderen
Adresse
TU’BI – Centrum tot Creatie
Dulft 9a
Heist-op-den-Berg

Basiscursus Vedic Art – TU’BI, Heist-op-den Berg

Een zomers herbronnen, een reis langsheen de 17 vedische principes als navigatiemap. Gun jezelf het plezier te kunnen schilderen zonder (zelf)oordeel of prestatie en te kunnen ervaren wat deze vrijheid jou brengt.

  • Er is gedragen begeleiding met ondersteuning waar je het nodig hebt, zonder aan jouw creatief proces te raken.
  • Alle nodige (kwaliteits)materiaal is voor de duur van de cursus beschikbaar tegen een bijdrage van 40€. Goede studiekwaliteit doek aan inkoopprijs. Wie zelf materiaal wil voorzien, vindt hiertoe een lijstje op de website. Schildersezel, tafel, planken en stoel zijn voor iedereen voorzien.
  • De locatie in groene omgeving is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Indien gewenst kan ik adressen voor overnachting bezorgen.
  • We zorgen dat je veilig kan werken en vertoeven: een kleine groep deelnemers ingeschreven, gel en maskertjes (wanneer gewenst), veel ruimte: in de grote tuin of  binnen in het ruime, lichte atelier.
  • Bijdrage voor de cursus: 250€ (met werkmateriaal + 40€) betaling mogelijk tot enkele dagen voorafgaand aan de cursus, er wordt momenteel geen voorschot gevraagd.

Contact – vragen – inschrijven:

0498 044347       info@tubi.be     www.tubi.be

Benieuwd jou te ontmoeten, Ann ( Vedic Art teacher, beeldend kunstenaar en coach).