Vervolgcursus Vedic Art

Kaart niet beschikbaar

Datum
17/08/2020 - 21/08/2020
09:45 - 16:00

Adresse
TU’BI – Centrum tot Creatie
Dulft 9a
Heist-op-den-Berg

Vervolgcursus Vedic Art   TU’BI, Heist-op-den-Berg

Ben je geraakt door Vedic Art en heb je zin om je te verdiepen? Vedic Art komt in laagjes waarbij elk laagje terug verrassend is. Op je eigen ritme doorloop je zelfstandig terug de principes met mooie aanvullingen van C. Källman. De herhaling opent verder naar ‘innerlijk zien’ en in de dialoog die tussen jou en jouw werken ontstaat, ontvouwt zich de diepe samenhang tussen kunst en leven… Gelijktijdig zullen zich ook spontaan jouw eigen manier van werken en beeldtaal verder ontwikkelen.

  • Er is een gedragen begeleiding met oog voor jouw noden, zonder aan jouw creatief proces te raken.
  • Alle (kwaliteits)materiaal om te schilderen (inclusief papier en alle kleine materialen) is voor de duur van de cursus voorhanden voor 40€. Uiteraard kan je je eigen materiaal meebrengen, het lijstje is hetzelfde als bij de basiscursus. Schildersezel, tafel, planken, stoel zijn voor iedereen voorzien. Goed studiedoek, aan de rol of opgespannen is aan inkoopprijs beschikbaar.
  • De locatie is in een groene omgeving gelegen en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op vraag kan ik een lijstje met overnachtingsmogelijkheid bezorgen.
  • We zorgen dat je veilig kan werken en vertoeven: er wordt telkens slechts een kleine groep cursisten ingeschreven, je hebt veel ruimte in de grote tuin – bij regen in een ruim en licht atelier, er zijn gel en mondmaskertjes (voor momenten waar je er behoefte aan mocht hebben).
  • Bijdrage voor de 5-daagse cursus: 250€ (40€ extra indien je de materialen van het atelier wenst te gebruiken). Betaling mogelijk tot enkele dagen voorafgaand aan de cursus, er wordt momenteel geen voorschot gevraagd.
  • Er is mogelijkheid tot opnemen van losse atelierdagen indien je reeds eerder een vervolgcursus deed. Ik kan dit wel pas bevestigen de vrijdag voorafgaand, in functie van de inschrijvingen. Stel alvast jouw vraag bij interesse.

Contact  –   vragen  –  inschrijven:

0498 044347         info@tubi.be      http://www.tubi.be

Blij jou te mogen ontmoeten,  Ann (Vedic Art teacher, beeldend kunstenaar, coach)