TEACHER TRAINING

Vedic Art teacher zijn is een boeiende en avontuurlijke missie en geeft zowel jezelf als de deelnemers diepere inzichten en ervaringen in zowel kunst als het leven zelf.

Het is een voorrecht om de Vedische principes te leren kennen en ze door te kunnen geven. Deelnemers bloeien open, voelen zich vrijer in hun leven en kunnen hun faalangst meer en meer loslaten. Ze worden gelukkiger, moediger en vergroten hun creatieve verlangen.

De Teacher Training Vedic Art maakt je eigen verhouding tot de Zeventien Principes duidelijker zodat jij op jouw beurt de ruimte openhoudt waarin anderen hun eigen weg naar creatieve expressie kunnen vinden. Het zal je een dieper inzicht geven in het creatieve proces en hoe je het persoonlijk over kunt brengen naar anderen. Op deze manier ben je tegelijkertijd zowel leraar als leerling.

teacher training a&B

Deze Teacher Training is voor iedereen die zowel de Basiscursus als de Vervolgcursus heeft afgerond. Deze cursus geeft je toestemming om de Vedic Art Basiscursus te geven.

teacher training c

Teacher Training Vervolgcursus, alleen voor Vedic Art teachers.
Deze cursus geeft je toestemming om de Vervolgcursus te geven. Je krijgt meer inzicht om gesprekken te voeren met deelnemers over hun schilderijen en hun creatieve proces.

Voorwaarde voor deelname (vanaf 2019) is dat je  de teacher Training A&B hebt gevolgd en dat je ervaring hebt met het geven van de basiscursus ( minimaal twee volledige basiscursussen). Ook volg je de Vervolgcursus nogmaals zelf als deelnemer, voor je de Teacher Training C kunt bijwonen. 
TEACHER TRAINING - KINDEREN en FAMILIES
Deze cursus geeft je de mogelijkheid om cursussen Vedic Art voor kinderen en gezinnen te geven. Deze Teacher Training is alleen voor Vedic Art teachers.